Opremanje kuće

Planirate opremanje Vašeg kućnog fitnesa?

Ako pri tome kupujete bilo koju opremu možete se jako razočarati i upasti u probleme.

Evo i zašto!

Gotovo sva fitness oprema za kućno koristenje je rađena od materijala i sklopova lošeg kvaliteta da bi se prodavala po najnižim cenama.

Zbog čega je to tako?

101781547_w Većina proizvođača kućne fitness opreme očekuje da kupac zapravo tu opremu neće ni koristiti. To je istina, ogromna većina ljudi koja kupi kućnu opremu koristi je svega nekoliko puta a nakon toga odustaju i prekidaju svoju rutinu kućnog treniranja.

To je razlog ili prosto objašnjenje zbog čega ti proizvođači nemaju potrebu da te kućne sprave uklope u vrlo stroge i visoke standarde proizvodnje u koje spadaju sprave namenjene za komercijalno ili profesionalno korištenje.
ALI AKO VI ZAPRAVO PLANIRATE DA KORISTITE vaše kućne fitness sprave, šta je najracionalnije tada da učinite?

Odgovor je jednostavan – kupovina komercijalnih polovnih sprava.

Naša ponuda

Nudimo Vam kvalitetne polovne sprave najpoznatijih svetskih brendova po 10x nižoj ceni nego što ih je moguće nabaviti nove a da pri tome ni u čemu ne zaostaju po svojoj pouzdanosti, trajnosti i brojnim tehničkim mogućnostima.

IZBOR SPRAVE za vašu potrebu

Na primer, imate potrebu za spravama pomoću koje ćete ostvariti srednji efekat treninga i forme, niste profesionalni sportista, možda imate koji kilogram viška, niste neko koga obeležava apsolutna posvećenost vežbanju…

tada su sedeći, ležeći studijski bajk, kross trener pravilan izbor….
ili imate veće ili maksimalne potrebe i ciljeve, tada je traka za trčanje vaš pravilniji izbor…
Iako nekad prevagnu same sklonosti kupca – vežbača, nakon probnog korištenja sprava iznalazi se optimalan izbor.

Treba na kraju spomenuti i vizualnu estetsku stranu komercijalnih sprava za vežbanje. Već jedna takva robusna sprava sa moćnim komandnim ekranom čini vaš životni prostor interesantnijim, aktivnim, atraktivnim, motivišućim.

 

PROVERITE SVE POGODNOSTI KOJE VAM PRUŽAMO