Kardio gym sprave

Kardio oprema je ključ uspeha

Kardio oprema je ključ postizanja uspeha u radu fitness klubova, teretana. Prosečan član kaže da izbor kluba  kome će poveriti svoje članstvo, bazira najviše na kvalitetu, raznolikosti, brojnosti kardio opreme.

Pažnja!

Nije retka pojava ”uskog grla” ili zagušenja u klubovima upravo na kardio spravama gde vežbači frustrirani čekaju na slobodnu spravu a oni koji na njima treniraju osećaju pritisak da što pre završe i prepuste spravu drugom, to su sve članovi koji će sasvim izvesno potražiti drugi klub.

Poznato je da su nove kardio sprave vodećih svetskih brendova i do deset puta skuplje od polovnih istih proizvođača koje će takodje u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe i uštedeti gomilu vašeg novca.

U opremljenijem fitnes klubu postoje  komercijalne kardio masine (najvise premijum brendova ili proizvodjaca)  koje simuliraju razne pokrete i na taj nacin pruzaju odlican trening u zatvorenom prostoru (simulacija trcanja, voznje bicikla, veslanja, skijanja, penjanja po stepenicama itd)

Koju opremu izabrati za svoj klub ovisi o vise faktora, mogucnosti, zelja, potreba a recimo da se obracam prosecnom kupcu koji uz ogranicen budzet zeli da opremi klub na par stotina kvadrata i za pocetak izabere 10tak najpotrebnijih ili osnovnih kardio masina (najcesce u praksi)

Svaki vremenski period u nabavi kardio masina ima nesto sto bi nazvao “tacka ispod koje se ne pristaje” kada su kardio masine u pitanju. Uglavnom ljudi slobodnije izabiru masine za snagu, bilo da gledaju funkcionalnost i ekonomicnost (masine srednje generacije) ili savremen moderan dizajn i prestizne modele i brendove (novije masine). Kada su kardio masine u pitanju u ovom trenutku kad sastavljam ovaj text jul 2018g ono ispod cega velika vecina ne zeli da ima u svom klubu (bilo da se klub otvara ili obnavljaju masine) jesu npr. kardio masine “Life fitness Silver line”(pocela proizvodnja 2004 pa trajala do 2010g) ili slicne starosti masine drugih premium brendova. Do pre nekoliko godina to su mogle da budu i masine npr linije 9500HR ali se standardi i ocekivanja kupca neprekidno pomeraju kao sto se i sve ostalo u fitness poslu neprekidno menja.

KAKO BRZO DO NAJPOVOLJNIJIH PONUDA I SPRAVA:

Pored kompletnih teretana koje se nude u paketima na ovoj stranici(po nekoliko meseci ranije najavljenih)namenjenih za vece klubove – praksa je pokazala stalnu potrebu da se organizuje povoljna i u svakom trenutku moguca nabavka manjih do srednjih kolicina sprava, pogotovo kardio sprava (ali i masina za snagu) bilo za prosirenje kluba ili otvaranje manje teretane. U nekoliko lagera u vlasnistvu mojih saradnika, pouzdanih nemackih prodavaca profi fitness opreme, na samom jugu Nemacke U SVAKOM TRENUTKU JE MOGUCA NAJPOVOLJNIJA KUPOVINA FITNESS MASINA. Za planiran iznos investiranja u masine dobijate neuporedivo veci kvalitet po nemerljivo nizim cenama, ORGANIZUJTE u vasoj okolini najpovoljniji transport, dogovorite termin dolaska, razgledanja, kupovine, utovara i uradite za sebe najpovoljniju kupovinu od svih postojecih drugih opcija (koje ni malo ne stede vas novac).