Opremanje hotela

fitness u hotelu

Fitness sadržaj u hotelima

Fitness sadržaj u hotelima postao je integralan, sastavni deo ukupne ponude koju hoteli nude korisnicima svojih usluga.

Korisnost

Ljudi koji putuju, turistički ili poslovno, odsedaju u hotelima, u velikoj većini imaju razvijenu svest o važnosti zdravog – aktivnog života a svakodnevan trening u fitness klubovima postao je neobilazan deo dnevne rutine aktivnosti savremenog čoveka.

Namena

Vlasnici ili menadžment hotela svesni su činjenice da su njihovi gosti posetili, videli veći broj hotela i pri tome sigurno prave poredbe i procenjuju kvalitet usluge i sadržaja i kroz samu mogućnost da se, nakon dugog dana ispunjenog sastancima, konferencijama ili razgledanja znamenitosti, po povratku u hotel opuste i rutinom svog dnevnog fitness treninga.

Problem

Još uvek postoje hoteli u kojima je moguće naći nekvalitetne, jeftine sprave namenjene za kućnu a ne komercijalnu upotrebu (razlike su ogromne) na koju se vlasnici odlučuju u nemogućnosti da kupe nove, vrtoglavo skupe brendirane sprave za profesionalno, studijsko korištenje.

Rešenje

Rešenje jeste kupovina polovnih sprava vodećih svetskih brendova, vrhunskog kvaliteta, sigurnosti, trajnosti po pristupačnim cenama.

Opremanje hotela fitness sadržajem ima i svoje specifičnosti

Pored nabavke kvalitetnih a cenom dostupnih sprava vazan je i raspored, razmak, uzajaman poredak – način kako se te sprave postavljajušto stvara ugodan ambijent u kome ima dovoljno prostora za svakog vežbača jer priroda takvog treninga je individualna, lična koju lako kompromituje svaka pretrpanost ili stešnjenost.

 

Zadovoljite potrebe vaših posetilaca na najbolji način!