Residental gym

Rezidentalni fitness centar kao integrisani deo savremenog kolektivnog stanovanja (Fitness center in Multifamily Building)

 

Novi standardi stanovanja, konkurencija na trzistu nekretnina, narastajuca ocekivanja kupaca ili stanara… pretvaraju sve  ono sto se pre 10- 15 godina dozivljavalo kao luksuz da se danas trazi ili ocekuje  u paketu osnovne ponude modernog stanovanja, konkretno da postoji  u okviru multifamily prostora ili prostora kolektivnog stanovanja  izdvojen i opremljen fitness prostor namenjen za zadovoljenje najosnovnih potreba ocuvanja telesnog zdravlja i funkcionalnosti kupaca ili stanara

Fitness sadrzaj integrisan  u konceptu kolektivnog stanovanja (izgradnji savremenog kompleksa kolektivnog stanovanja) belezi brz rastajuci znacaj i zapravo predstavlja preduslov modernog stanovanja

Gotovo da nema investitora koji u ponudi svojih stambenih jedinica ne koristi superlative i atraktivne marketinske opise a koliko pri tome investitori zaista pruzaju mogucnost  zadovoljenje te najosnovnije potrebe coveka ili kupca za fizickom aktivnoscu, kretanjem, treningom ili ocuvanjem zdravlja i telesne funkcionalnosti ?

U zemljama zapada svaki objekat kolektivnog ili grupnog stanovanja sa elementarnim standardima modernog stanovanja podrazumeva i opremljen fitness trenazni prostor za vlasnike, kupce i stanare  tih objekata.

Fitness sadržaj je integralni i neodvojiv  deo rezidentalnog kolektivnog stanovanja kao sto je sastavni deo hotelskog, firminog ili svakog drugog ozbiljnog sadrzaja gde boravi, radi odmara,,, savremen covek. Svaka policijska stanica, vatrogaasna jedinica, golf klub, fudbalski klub… poseduje i svoj gym ili fitness prostor opremljen  komercijalnim ili profi masinama za kardio treninge i treninge snage pa kako da ga nema savremen prostor za stanovanje u svojoj osnovnoj ponudi.

Nuditi kupcima stan tj. zadovljenje stambenih potreba a ne projektovati i ne razmisljati o zadovoljenju osnovnih zivotnih potreba kao sto je kretanje, trening… je vreme koje sve vise  pripada proslosti.

Kako cete opremiti fitness prostoriju u vasem stambenom  objekatu namenjenog kolektivnom stanovanju ovisi o nekoliko faktora, kolikom kvadraturom za tu namenu raspolazete, brojnost stanara, koje sprave odabirete osnovni ili lux paket masina…Praksa pokazuje da 20 do 30% od svih stanara jesu korisnici te povoljnosti vezbanja koja im se nudi.

Prednosti koje uziva investitor residentalnog gym centra u svome objektu :

– privlaci i zadrzava kupce

– povecava vrednost objekta

– privlaci bogatiju klijentelu

– sretniji i zdraviji stanari

– odlicne preporuke za daljnje poslovanje

Kako isplanirati i opremiti residental gym u prostorijama Vaseg objekta sve detaljne i brojne potrebne informacije vec imate na stranicama ovog sajta a isto takoslobodno kontaktirajte i kazite koja su vasa razmisljanja, planovi i potrebe. Paket masina za snagu namenjen savrseno za tu namenu nalzi se u Novom Ssadu i mozete ga pogledati ili utovariti u bilo kojem dogovorenom terminu, pogledajte o cemu se radi na ovom linku:

https://polovneteretane.com/kompletan-paket-cybex-dual-masina-9-u-4-u-ns/

 

 

 

Planirate opremanje Vašeg licnog home- kućnog fitnesa?

Ako pri tome kupujete bilo koju opremu možete se jako razočarati i upasti u probleme.

Evo i zašto!

Gotovo sva fitness oprema za kućno koristenje je rađena od materijala i sklopova lošeg kvaliteta da bi se prodavala po najnižim cenama.

Zbog čega je to tako?

101781547_w Većina proizvođača kućne fitness opreme očekuje da kupac zapravo tu opremu neće ni koristiti. To je istina, ogromna većina ljudi koja kupi kućnu opremu koristi je svega nekoliko puta a nakon toga odustaju i prekidaju svoju rutinu kućnog treniranja.

To je razlog ili prosto objašnjenje zbog čega ti proizvođači nemaju potrebu da te kućne sprave uklope u vrlo stroge i visoke standarde proizvodnje u koje spadaju sprave namenjene za komercijalno ili profesionalno korištenje.
ALI AKO VI ZAPRAVO PLANIRATE DA KORISTITE vaše kućne fitness sprave, šta je najracionalnije tada da učinite?

Odgovor je jednostavan – kupovina komercijalnih polovnih sprava.

Naša ponuda

Nudimo Vam kvalitetne polovne sprave najpoznatijih svetskih brendova po 10x nižoj ceni nego što ih je moguće nabaviti nove a da pri tome ni u čemu ne zaostaju po svojoj pouzdanosti, trajnosti i brojnim tehničkim mogućnostima.

IZBOR SPRAVE za vašu potrebu

Na primer, imate potrebu za spravama pomoću koje ćete ostvariti srednji efekat treninga i forme, niste profesionalni sportista, možda imate koji kilogram viška, niste neko koga obeležava apsolutna posvećenost vežbanju…

tada su sedeći, ležeći studijski bajk, kross trener pravilan izbor….
ili imate veće ili maksimalne potrebe i ciljeve, tada je traka za trčanje vaš pravilniji izbor…
Iako nekad prevagnu same sklonosti kupca – vežbača, nakon probnog korištenja sprava iznalazi se optimalan izbor.

Treba na kraju spomenuti i vizualnu estetsku stranu komercijalnih sprava za vežbanje. Već jedna takva robusna sprava sa moćnim komandnim ekranom čini vaš životni prostor interesantnijim, aktivnim, atraktivnim, motivišućim.

 

PROVERITE SVE POGODNOSTI KOJE VAM PRUŽAMO