Opremanje teretana

Opremanje teretana DIREKTNOM kupovinom sprava iz nemackih klubova!

 

Planirate Vašu egzistenciju kupovinom ili otvaranjem fitness kluba?

Ili dodatnu popunu već postojeće opreme u vašem klubu?  To je dobra odluka!

Zašto?

Zato što se fitness branša razvija poslednjih godina najbrze kada posmatrate ukupnu sportsku branšu. Savremen čovek sve je osvešćeniji po pitanju vlastitog zdravlja, kondicionog stanja svog organizma a pretežno urban način života uslovljava ga da, gotovo isključivo, u fitness klubu ostvaruje potrebne fizičke aktivnosti.

Opremanje teretanaOpremanje teretana kupovinom polovne komercijalne studijske fitness opreme postižete ogromnu prednost u odnosu kvaliteta i cene koštanja na način da za dramatično nižu cenu kupite kvalitetnije, izdržljivije, sa više tehničkih mogućnosti prilagođene sprave raznim potrebama korisnika.

Sprave koje nudimo  iz nemačkih klubova, servisirane, održavane u ovlaštenim servisima generalno sređene pred prodaju ili uvoz.

Proizvedene su od daleko najpoznatijih svetskih brendova iz sveta komercijalne fitness opreme. Cene su pristupačne ili prilagođene mogucnostima našeg tržišta. Trenutna isporuka, sprave na stalnom raspolaganju za probno korištenje ili prezentaciju.

Osim za teretane, fitness klubove tj. komercijalno korištenje ove sprave je takodje moguće koristiti i za kućnu upotrebu, bilo od strane zahtevnijih korisnika, profesionalnih sportista kao i ljudi velike telesne težine koji ne mogu koristiti kućni program sprava koje su tehnički limitirane na ljude ispod 100 ili 120kg telesne težine.

 

Opremanje teretana direktnom kupovinom, nema boljih opcija

 

Modus operandi način rada, saradnje

  • Kontakt isključivo sa vlasnicima nekoliko ozbiljnih Nemačkih renomiranih firmi
  • Insistiranje sa moje strane na što nižim cenama i prihvatanje samo konkurentnih cena
  • Rad za minimalnu proviziju koju MENI ISPLAĆUJE PRODAVAC, ponekad u cilju održavanja ozbiljnosti sistema, zadovoljstva kupca i spremnost na odustajanje od bilo koje provizije ili svođenje na simbolično, vi kao kupac prema meni nemate nikakva dugovanja a ponudu prihvatate samo kada je ona za vas jasno povoljnija od bilo koje druge koju ste prethodno potražili
  • Sprave nisu rashodovane pa takve i slične dovezene iz poljske ili ko zna od kud i to one koje nakon određenog roka korištenja i nisu predviđene za daljnju upotrebu (pa se kod nas preprodaju sve sa epitetima super, perfektno stanje plus sa lažnim garancijama) već su u Nemačkim ili Švajcarskim klubovima do dana utovara u funkciji a tamo odrzavane i kontrolisane po njihovim standardima.
  • Datum odvoženja sprava, kada se kupuju direktno iz klubova, određen je fiksnim i istaknutim datumom, NA TO OBRATITE PAŽNJU, prodaja se oglašava do nekoliko meseci ranije a dan pre nego što njima stiže kompletan nov studio izvozi se polovan studio tako da članovi kluba mogu da treniraju bez prekida.
  • Osnovno pravilo uspesne kupovine jeste direktna kupovina, preskakanje svih posrednika i velikih troskova koje predstavljaju. Ako ne kupujete polovne sprave direktno iz nemackog kluba u najboljem slucaju skupo placate  dvostruke demontaze, transport i skladistenje – prvi put troskove i zaradu od stranog kupca koji je sprave demontirao, prevezao na svoj lager, drugi put iste sprave tovari, prevozi i na njima zaradjuje lokalni preprodavac. Nemci sa kojima saradjujem svoju osnovnu zaradu ostvaruju prodajom novih sprava i opreme tako da je dosta cest slucaj da zele da se rese polovnih sprava direktno iz klubova (na dan dovozenja novih sprava) sto naravno predstavlja jos jednu veliku povoljnost za Vas kao kupca i buduceg vlasnika sprava. Pojavi se i prostor za dogovore oko jos povoljnih cena od pocetne, vazni su termini, tajminzi, trenutno stanje popunjenosti lagera kod Nemca itd, oko strategije kupovine dogovaram se i sugerisem kupcu ovisno o konkretnoj situaciji.