Kruzni trening

Najnovija generacija studijskih mašina, svaki poznati PREMIUM brend ima svoju liniju masina za kruzni trening na hidraulicno ili elektronsko opterecenje

 

kruzni trening

kruzni trening

(komplet 8kom do 12kom, moguće postaviti već od 40m2) namenjena ženama,

i rehabilitacijsko medicinskom vežbanju starijim-senior korisnicima, bussines class….

Takodje i za sve one koji se ne osećaju zadovoljno u klasičnim teretanama sa slobodnim težinama ili opterećenjima na sajlama već traže drugi način za postizanje ciljane forme.

Poseban dizajn, vrlo kvalitetna veštačka koža tapacirung, čvrsta, ušivana stvara natur ugodnu atmosferu i posebno iskustvo rada na sistemima opterecenja pod hidraulikom koja daju brojne varijacije doziranja opterecenja citavog tela.

Nov studio za kruzni trening kosta od 20.000 eura do 50.000 i vise, javljaju se u ponudi polovani paketi po izgledu i funkciju u sasvim ocuvanom stanju  za OKO 4.000. Idealno za fizijatriske ordinacije, rehabilitacije, spa centre, zenske teretane, za intividualne treninge i terapije pokretom itd. Unapredite sadrzaj vase ponude ili osmislite nov koncept u vrlo povoljnom investiranju. U SLUCAJU INTERESOVANJA POSALJITE VAS UPIT O STANJU PONUDE PAKETA ZA KRUZNI TRENING .

Teretana najnovije generacije za žene, rekreativce, starije, rehab

šta je posebno kod kružnog fitness koncepta treninga?

Za razliku od običnih mašina i sprava (sa težinama na sajlama) ili treninga sa slobodnim težinama – kružni fitness trening obavlja se na hidrauličnim mehanizmima što trening od prvog trenutka čini posebnim iskustvom i zadovoljstvom.

U treningu na toj generaciji fitness sprava istovremeno se treniraju dve misićne grupe (agonist i antagonist) možete i da gurate pod naponom i u povratku vučete takodje pod zadatim otporom hidraulike, brojne su varijacije, mogucćnosti koje se podešavaju po individualnoj potrebi korisnika.

Pored 8 do 12 mašina koje predstavljaju stanice kružnog treninga kojim se aktivira čitavo telo postoje bezbrojni načini da se osmisli dinamičan i efektivan trening, na primer uz komplet može da se postavi veliki semafor koji se na vidno mesto i koji u podešenim etapama crvenom i zelenom bojom signalizira ili odredjuje kada treba započeti, završiti sa vežbama odnosno izvršiti zamenu sprave.

Teretana je (natural) boje tapacirana ušivanjem čvrste debele veštačke kože i na prvi pogled ostavlja bez izuzetka svima poseban utisak estetskog, prirodnog, sportskog ambijenta, a čitav koncept je nastao nakon višegodišnjeg istraživanja tržišta fitnesa od strane TechnoGym stručnjaka profi fitnes opreme koja su pokazala da je većina potencijalnih korisnika fitness usluga nezadovoljna klasičnim robusnim i agresivno – invazivnim spravama. Kao odgovor stvorena je ova nova generacija fitness sprava prilagođena takvim potrebama.

Fitness studio za žene, kružni trening, senior, rehabilitaciju, buisness class

Dugačka je lista mogićih korisnika:

  • fitness centri (koji imaju ambiciju da prepoznaju i zadovolje specifične potrebe)
  • yoga, pilates, strečing centri
  • hotelsko, ugostiteljski, spa centri
  • uspešna privatna preduzeća koja aktivnostima revitaliziraju i motivišu uposlenike i na način stvaranja uslova za fizičku aktivnost i trening
  • saloni za masažu
  • centri fizikalne terapije, lečilišta, banje
  • apartmani, domovi za stara lica koji svojim korisnicima žele pružiti uslove vitalne aktivne „treće dobi” te kroz i ovaj vid aktivnosti produžiti funkciju kretanja i života bez pomoći drugih
  • vlastiti lux kućni fitnes centar
  • centri za lepotu i kozmetiku, sa prirodnim rešenjem za zdravu kožu i izgled tela itd.