test page

Matrix kardio set 30 mašina, PREMIUM BREND, u stanju potpuno novih, stare 5 god, malo korištene u hotelskim uslovima (poreklo dajem na uvid), refabrikovane, u besprekornom stanju, oprema koja će podići rejting kluba, vlasniku pružiti pouzdana sredstva za rad a članovima kluba savršen izbor za trening.

Matrix kardio mašine, stare 5godina, potpuno očuvane, vizualno i funkcionalno u stanju potpuno novih novih, refabrikovane u renomiranoj specijalizovanoj Nemačkoj firmi koja zastupa premium brendove Matrix i Precor za najzahtevnije tržište zapadne evrope u oblasti trgovine polovnim spravama, uglavnom koja se pojavljuje sa lizinga na Nemačkom tržištu (poreklo robe dajem na uvid) Matrix brend kardio set koji će sigurno podići rejting, standarde vašeg kluba a vama obezbediti pouzdana i trajna sredstva za rad. U izboru kardio opreme ne činite kompromise vecć uzimajte proverene brendove i izbegnite rizike nepouzdane kupovine. Sigurna kupovina kvalitetne opreme sa pouzdanim poreklom u top stanju štedi vas novac i omogućava naknadan nesmetan i kvalitetan rad.

 

 1. Matrix Ascent Trainer A5x, 9 komada na lageru u NS, komad 1800
 2. Matrix Crosstrainer short MX – E 5xc, 4komada na lageru u NS, komad 1200
 3. Matrix Recumbent lezeci Bike R5x, 6 komada na lageru u NS, komad 900
 4. Matrix Upright sedeci Bike U5x, 8 komada na lageru u NS, komad 800
 5. Matrix Comfort luxuzni Bike H5x, 2 komada na lageru u NS, komad 1100

MATRIX Ascent Trainer A5x

trenutno još 9 komada na lageru u NS Cena novog uređaja 8000 €, prodajem 5g stare u stanju potpuno novih, refabrikovane u Nemačkoj, za 1800 € po komadu, popust na više komada, terenutna isporuka. Najsavremenija tehnologija tzv. adaptivnog pokreta! Robustan – atraktivan izgled, poseban doživljaj uzživanje u treningu kao i neuporedivo visoki efekti i rezultati korištenja. Pored toga što će MATRIX brend povecati rejting vašeg kluba, takođe AMT inovativna tehnologija (Adaptive Motion Technology) i štedi vaš novac jer ove mašine najviseg komercijalnog kvaliteta predstavljaju unapređene varijacije rada svih kardio mašina u isto vreme (stepera, trake za trčanje i eliptičnog trenažera) mašine su u stanju potpuno novih, sačuvane, pouzdane, trajne, atraktivne. Namenjeno za prestižne teretane, hotele, spa centre, kućne lux vežbaone… model najviše klase vodećeg premium „A“ brenda – Matrix. Kvalitet i brojnost kardio mašina presudno utiču na uspečnost rada fitnes, spa kluba zato birajte bez kompromisa ono što je najbolje.

 • Na lageru
 • Cena
 • Isporuka

Matrix MX E5X

4komada na lageru, komad 1200 €, eliptični krostrener u stanju potpuno novih, besprekorno održavani i pred izvoz plus detaljno refabrikovani, testirani u Nemačkom lageru od Nemačkog vlasnika po najvišim postojećim standardima, trenutna isporuka. Za intezivan kardio trening gornjeg i donjeg dela tela uz sve prednosti i pogodnosti savremene tehnologije Matrix premium brenda koji godinama diktira i pomera granice u standardima profesionalne fitness opreme. U 20 stupnjeva gradiranom opterećenju pruža brojne opcije različitih intenziteta, sadržaja treninga koji razbijaju svaku rutinu, zasićenje a trening pretvaraju u vrlo ugodan doživljaj koji deluje vrlo motivacijski na korisnika. Uz model „Precor EFX 576i Experience Elliptical“ sa kojim ga mnogi upoređuju Matrix mx e5x model predstavlja čest model u kardio setovima bolje opremljenih klubova po svetu u čijem se radu dokazao svojom pouzdanošću i jedinstvenim performansama(s tim da Matrix ima duži radijus pokreta, koraka kao i nešto masivniju i robusniju konstrukciju).

 • Na lageru
 • Cena
 • Isporuka

Matrix Recumbent Bike R5x

6 komada na lageru u NS, komad 900 € izuzetan dizajn kroz ergometrijski prilagođenu formu koja podržava pravilno i rasterećeno držnje tela kroz trening (onemogućuje pritisak na specifične tačke tela), omogućava lako penjanje i pristup bajku (tzv Step-Thru Entry, kao da sedate u stolicu), integrisane brze komande na rukohvatu, bez kabla i bez baterija sa ugrađenom funkcijom slobodnog generatora, estetski i funkcionalno vrlo privlačan, lako korištenje komandi omogućava korisniku brz start i menjanje programa, u srcu mašine bajka ugrađen je Johnson Integrated Drive (JID) izuzetno postojan generator otpora, dizajniran za najtežu komercijalnu upotrebu, Matrix premium A brend povećava rejting vašeg kluba i predstavlja pouzdana i trajna sredstva za vaš nesmetan komercijalan rad. U stanju potpuno novih, besprekorno odrzvani i pred izvoz plus detaljno refabrikovani, testirani u Nemačkom lageru od Nemačkog vlasnika po najvišim postojećim standardima, trenutna isporuka.

 • Na lageru
 • Cena
 • Isporuka

Matrix Upright Bike U5x

8kom na lageru, komad 800 €. Kao čitava serija Matrix 5 cardio, bajk MX-U5x Upright predstavlja spoj besprekorne tehnologije, sad već serijski ugrađen Johnson Integrated Drive (JID – izuzetno postojan generator otpora osmišljen za najtežu komercijalnu upotrebu) sa savremenim dizajnom koji rutinu treninga pretvara u potpuno zadovoljstvo od samog početka (Step Easy Entry), linija inspirisana sportskom dsciplinom „treaking bike activity“ prepoznatljiva po ergometrijskim mogućnostima zauzimanja različitih položaja treninga u kojima se potpuno rasterećuje gornji deo tela (oslonac i na laktovima) i omogćuje dodatno opterećenja u donjem delu tela. Zadovoljstvo, potpun intenzitet rada, lakoća podešavanja jednostavnim komandama pozicioniranim i na displeju i na rukohvatima(dizajnirano za samostalno, brzo i lako rukovanje početnika bez asistencije), pogodan za širok spektar rada od vrhunskih sportista u takmičarskoj formi do početnika i rehabilitacijske primene. Brend Matrix, linija bajka MX-U5x sigurno će bitno podići rejting vašeg kluba a Vama kao vlasniku i članovima kluba pruziti potpunu sigurnost, pouzdanost i lakoću rada i treninga.

 • Na lageru
 • Cena
 • Isporuka

Matrix Comfort lux Bike H5x

2 kom na lageru u NS, kom 1100 €. Nastao kombinacijom najboljeg od superiornih Matrix modela sedećeg i ležećeg bajka (U5x i R5x) izezetna ergometrijska podrška za pravilno držanje tela uz mogućnost korištenja pokretnog oslonca za ruke. Ram bicikla (step-thru style frame) kroz koji je vrlo pogodno zauzeti poziciju za vežbanje koristeći komandnu tablu kojom se moze jednostavno upravljati i na jednostavne načine potpuno prilagoditi potrebama svakog korisnika od rehabilitacije do postizanja i održavanja takmičarske forme vrhunskih sportiste. Dizajniran i kombinovan za one koji očekuju najbolje (comfort, lux u nazivu) primenom brojnih praktičnih i korisnih tehničkih inovacija koji rutinu treninga pretvaraju u posebno isčekivan dozivljaj, lakoću i uživanje.

 • Na lageru
 • Cena
 • Isporuka

Vidimo se i na Facebooku