Kompletna teretana. Panatta Evo Fit komplet gym

Cena 22.000. Masine 7g stare u ocuvanom stanju.

Mogu odmah da se tovare i voze. Ukupno preko 40 jedinica kardio i snaga masina i klupa. Sve kljucne masine su tu (ploce za tegove, bucice, ormani). Masine, kompletna teretana se nalaze u nemackom klubu u okolini Minhena. Kupac sam organizuje transport. Oko utovara mozemo da se dogovaramo.

Slike kompletne teretane

PRISUTNOST STARIJE OPREME LOSIJEG KVALITETA PO PREVISOKIM CENAMA

U trgovini polovnom sportskom fitness profesionalnom opremom lako se uocavaju specificnosti koje staju u prostu recenicu:

Prevelik nesklad u odnosu izmedju cena i kvaliteta sprava

Kod nas i na evropskom trzistu. Uzrok tome je jednostavan. Lezi iskljucivo u INERTNOSTI kupaca fitness sprava i opreme. Resenje se nalazi u pomeranju u pravcu zapada tako da se sprave kupuju iz prve ruke. Dakle, direktno iz zapadnoevropskih klubova ili sa lagera ozbiljnih nemackih firmi koje se bave profesionalnom fitness polovnom opremom.

Modus operandi (nacin rada, saradnje)

* Kontakt iskljucivo sa predstavnicima nekoliko ozbiljnih nemackih renomiranih firmi.
* Inzistiranje sa moje strane na sto nizim cenama i prihvatanje samo konkurentnih cena.
* Usluga Vama kao eventualnom budućem klijentu je POTPUNO BESPLATNA – bez naplate bilo kakve provizije ili naknade za posredovanje u kupovini. Od mene prema Vama ne postoje bilo koja potrazivanja ili naplata.
* Teretana, sprave nisu rashodovane pa takve i slicne dovezene iz poljske ili ko zna od kud.

PS. Mnoge ponude ne objavljujem, saljem poznatim kupcima zato je potrebno javiti se.

U ponudi kompletna teretana. Za manje novca → više kvalitetnijih sprava.

Pojačanim angazovanjem u startu (transportom sprava direktno iz nemačkih klubova) čuvate Vaš novac od suvišnih troškova ili zaduženja koji mogu presudno uticati na Vaše šanse da uspete u fitness poslu. Direktna kupovina sa samog izvora, bolja opcije ne postoji !