Prodaja sprava za teretanu, 30 masina qualitet

30 vrhunskih masina za snagu (sve sa svojim tezinama)u super stanju, novije, nemackog proizvodjaca ERGO-FITT, noviji dizajn, nemacka pouzdanost, top brend…Kod nas najpopularniji su Technogym Matrix…Nemci koji su prominentni, poznati i planetarno uspesni u poslu sa novim i polovnim spravama u pravilu(najkompetentniji u procenama) vode i svoje klubove u kojima imaju najcesce masine za snagu ERGO-FITT,HBP itd.. Zasto? Pa kvalitet, pouzdanost, trajnost, funkcija, savremen dizajn i oblici…su na strani ovih proizvodjaca jer su to u osnovi firme koje rade vrlo precizne i zahtevne mehanizme za medicinske sprave a sekundarno proizvode i fitness linije sprava sa timovima najboljih strucnjaka iz raznih oblasti. To su sprave koje i kostaju i vrede a u ovom slucaju 30 masina u savrsenom stanju, najnovije generecije predstavlja TOP ponudu.
PAKET SE NALAZI U NEMACKOJ, I KUPAC GA SAM DOVOZI (vrlo isplativ koncept direktne kupovine masina poznatog porekla: “ sprave iz nemackog direktno u vas klub“ bez nagomilanih medju-troskova prebacivanja na razne lagere, skladista.. koje naravno uvek na kraju skupo placa sam kupac)

“PONUDE PRVO ŠALJEM LISTI POZNATIH KUPACA PA IH TEK POTOM NEKE OGLAŠAVAM, JAVITE SE SA SVOJIM POTREBAMA I OČEKIVANJIMA DA STE NA IZVORU INFORMACIJA”Pos.1
Beinpresse
Pos.2
Butterfly
Pos.3
Butterfly
Pos.4
Butterfly Reverse
Pos.5
Butterfly Reverse
Pos.6
Schulterseithebe
Pos.7
Schulterseithebe
Pos.8
Trizep
Pos.9
Trizep
Pos.10
Bizep
Pos.11
Bizep
Pos.12
Leg Extension
Pos.13
Leg Extension
Pos.14
Leg Curl
Pos.15
Leg Curl
Pos.16
Leg Curl sitzend
Pos.17
Gluteus
Pos.18
Brustpresse
Pos.19
Brustpresse
Pos.20
Brustpresse
Pos.21
Brustpresse
Pos.22
Rotationsmaschine
Pos.23
Wade 45 °
Pos.24
Rückenstrecker
Pos.25
Rudermaschine sitzend
Pos.26
Rudermaschine sitzend
Pos.27
Hüftpendel
Pos.28
Klimmzug Dips
Pos.29
Wade sitzend
Pos.30
Cable Cross