M-extender Dr Müller + Cannondale Jekyll 3 MTB, u NS

  1. M-extender Dr Mü ller koncept – profilinija, cena nove masine  1600e, prodajem polovanu, potpuno ocuvanu, kao novu za 900e (zadnja fotografija)
    za studijsko komercijalno profi koristenje, naravno moze i za kucno koristenje, osmisljeno i uradjeno po najvisim nemackim standardima

Jedinstvena PROFESIONALNA biokinematicki, ergonomski… prilagodjena sprava za zdrave zglobove, ledja – relaksirano telo. Gomila raznih i kineskih i dr jeftinih nekvalitetnih. . naprava ni po cemu se ne mogu meriti sa m-exstenderom koji preko 20godina nalazi svoje mesto na zahtevnom zapadnom trzistu.

Neizostavna sprava u svakom bolje opremljenom klubu u nemackoj
https ://www. m-extender.de

mogucnost raznih ergometrijskih prilagodjenih podesavanja, apsolutna kontrola pokreta i balansa u svakom trenutku

Opis: Baveci se duzi niz godina opremom za fitness, delom i opreme za reha,   NISAM naisao na korisniju, efikasniju napravu (delim misljenje svakog ko je isprobao). Savrseno, prirodno, prosto resenje za problem sa zglobovima, ledima, venama, za opustanje, umanjenje stresa – uzivanje, prokrvljenje, povecanje funkcija metabolizma, savrseno za koristenje nakon napornog treninga, svaka prevencija u zastiti zdravlja.

samo licno preuzimanje u NS, ne saljem postom

2) Cannondale Jekyll 3 MTB

– potpuno NOV bajk najvise klase MTB bajkova

– velicina rama L, dovezen iz amerike

SUPERPOVOLJNO, trecina ili cetvrtina cene za 1.200eura, fixsno, bez zamena

– ko voli superkvalitetne “igracke” kakve DRUGI NEMAJU ovo je ona prilika koja se ceka i stvarno JEDNOM desava da se dobije najbolje po supersnizenoj ceni !!!

– bajk se ISKLJUCIVO preuzima u novom sadu, ne saljem postom

https://www.bike-magazin.de/mountainbikes/all_mountain/cannondale-jekyll-3/a10691.html

https://www.ridefox.com/fox_tech_center/owners_manuals/09/custprod/content/shoxtopics/dyadrt2.html#General%20Maintenance