Polovne fitnes sprave, Life fitness kardio

28 kardio mašina za samo 9600 e, kraj Novembra
LifeFitness kardio set od 28 mašina, sve u odličnom vizualnom i funkcionalnom stanju, prodaju se direktno iz Nemačkog fitness studia krajem novembra, okolina Minhena, po superpovoljnoj ceni od 9600 eura. Na našem tržištu najrasprostranjeniji brend Life fitness, kada su kardio mašine u pitanju isto tako po mnogima i jedne od najpouzdanijih. Cena duplo i vise niza nego na nasem trzistu a kvalitet govori da su do zadnjeg dana kada dolazite po njih u klub u funkciji održavane po visokim Nemačkim standardima, poznatog porekla, nisu rashodovane iz istočnoevropskih zemalja. Dešava se da se dva kupca udruže oko kupovine jednog paketa pa stoji i ta mogućnost a buduće vlasnike klubova na 300 i vise m2 podsećam da se uglavnom nalaze odvojeni paketi snaga od kardia tako da je ovo prilika da za sebe obezbede vrhunske kardio mašine po vrlo povoljnim cenama, ne čekajuci zadnje dane pred planiran početak rada da se sve pojavi u paketu.
Najisplativiji koncept kupovine polovnih sprava – direktno iz Nemačkog fitness centra u vaš klub KUPAC IH SAM DOVOZI.

    • 4 komada Life Fitness 9100 nex gen. – trake za trčanje
    • 14 komada Life Fitness 9500 nex gen. – crosser
    • 5 komada Life Fitness 9500HR nex gen. – sedeći, uspravan bajk
    • 5 komada Life Fitness 9500HR nex gen. – ležeci bajk

ukupno 28 mašina

https://www.facebook.com/Polovna-Fitness-Oprema-Za-Teretane-polovne-sprave-259616334246879/

“PONUDE PRVO ŠALJEM LISTI POZNATIH KUPACA PA IH TEK POTOM NEKE OGLAŠAVAM, JAVITE SE SA SVOJIM POTREBAMA I OČEKIVANJIMA DA STE NA IZVORU INFORMACIJA”

profesionalne sprave za teretanu, prodaja opreme za teretane, polovne fitnes sprave, polovna oprema za teretane, sprave za teretanu, polovne fitnes sprave, teretane oprema prodaja, fitness polovna oprema,  sprave za teretanu polovne, kompletna teretana, teretana na prodaju, sprave za teretanu prodaja, polovne sprave za teretanu, sprave za teretanu cene, sprave za teretane, teretane sprave prodaja, oprema za teretane, prodaja sprava za teretanu, oprema za teretanu prodaja