OBAVESTENJE KUPCIMA, na nasem lageru – skladistu PORED MINHENA nalazi se VECA KOLICINA KVALITETNIH POLOVNIH FITNESS MASINA, ( kardio i snaga). 

Odlicna prilika za opremanje kompletnog fitness prostora kvalitetnim masinama po znatno nizim cenama.. Praksa koju primenjujemo sa nasim kupcima jeste da kupci dolaze i sa postojeceg stanja sa skladista izabiru masine.

Eventualno ono sto manjka (velika vecina potrebnog je vec na stanju) ostavlja se ili rezervise za kupca te u roku od mesec ili nesto duze nabavljamo i ostavljamo za tog naseg ili poznatog kupca.

Trnutno velika kolicina technogym i kardio i snaga masina na lageru, cene orijentiri selection linija od 650 do 800e, kardio sa fotografija trake 800e, cross 400e, step i bike 350e, tg wave 350…

Mnoga poz. iznenadjenja pri odabiru, cenama, kupovini. Korona kaos je duze vreme zaustavila desavanja u ovom poslu i sad se” kolo ponovo zavrtilo”. pozdrav narode!!!

 

 

kupac sam organizuje prevoz iz nemacke, detaljnije o nacinu kupovine na stranici http://polovneteretane.com/direktna-kupovina-iz-nemacke/

Polovna fitnes oprema Bosna i Hercegovina,

Mi na Facebook-u:

Commercial Fitness Gym Equipment. Gebrauchte Fitnessgeräte. Polovne fitness sprave.

Tel. 00381642288117 (viber, whatsapp)