Prodaje se razrađen fitnes centar na lokaciji u bloku 63-Novi Beograd. Fitness centar Arena No 1 otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu.

Član je SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association).

Fitnes centar je u prostorijama skloništa i prostire se na površini većoj od 500 m2. Objekat je u vlasništvu Javnog preduzeća Skloništa čiji smo dugogodišnji zakupci. Od prostorija u fitnes centru se nalazi teretana sa kardio programom, sala za grupne sadržaje (pilates, korekcija i oblikovanje, aerobik, kik boks…), sauna, đakuzi, posebna prostorija za masažu. Pored navedenih, posebno su odvojene prostorije za svlačionice sa tuš kabinama. Fitnes centar je deo Sportskog kluba Arena No1 koji posluje 18 godina. Teretana je u radu, ostvaruje profit i broji preko 500 članova. Prodaje se kompletan posao sa papirima, spravama, ugovorom o zakupu, marketing aktivnostima. Zaposleni u teretani su recepcija, treneri, instruktori, čistačica. Teretana se prodaje zbog pretežnog obavljanja druge delatnosti.

Cena: 50.000 eur

Više informacija o nama možete pogledati na sajtu

www.fitnessbeograd.com

Za sve dodatne informacije, pozovite 063/63 63 60 ili pišite na mail [email protected]