PONUDA NIJE AKTUELNA

Prodaje se razrađen fitnes centar na lokaciji u bloku 63-Novi Beograd. Fitness centar Arena No 1 otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu.

Član je SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association).

Fitnes centar je u prostorijama skloništa i prostire se na površini većoj od 500 m2. Objekat je u vlasništvu Javnog preduzeća Skloništa čiji smo dugogodišnji zakupci. Od prostorija u fitnes centru se nalazi teretana sa kardio programom, sala za grupne sadržaje (pilates, korekcija i oblikovanje, aerobik, kik boks…), sauna, đakuzi, posebna prostorija za masažu. Pored navedenih, posebno su odvojene prostorije za svlačionice sa tuš kabinama. Fitnes centar je deo Sportskog kluba Arena No1 koji posluje 18 godina. Teretana je u radu, ostvaruje profit i broji preko 500 članova. Prodaje se kompletan posao sa papirima, spravama, ugovorom o zakupu, marketing aktivnostima. Zaposleni u teretani su recepcija, treneri, instruktori, čistačica. Teretana se prodaje zbog pretežnog obavljanja druge delatnosti.

Cena: 50.000 eur

Više informacija o nama možete pogledati na sajtu

www.fitnessbeograd.com

Za sve dodatne informacije, pozovite 063/63 63 60 ili pišite na mail [email protected]

Commercial Fitness Gym Equipment. Gebrauchte Fitnessgeräte. Polovne fitness sprave.

Tel. 00381642288117 (viber, whatsapp

 

korištene sprave za teretane, korištene masine za teretane, korištena oprema za teretane, korištene sprave za gym,

korištene masine za gym, korištena oprema za gym, korištena oprema za fitnes, korištene sprave za fitnes, korištene masine

za fitnes, rabljene sprave za teretane, rabljene gym sprave, rabljene sprave za fitnes, rabljene masine za teretane, rabljene

masine za gym, rabljene masine za fitnes, rabljena oprema za teretane, rabljena gym oprema, rabljena oprema za fitnes