Informacija KUPCIMA:

– na nasem lageru  skladistu PORED MINHENA nalazi se (stalno) VECA KOLICINA KVALITETNIH POLOVNIH FITNESS MASINA, ( kardio i snaga). 

– odlicna prilika za opremanje kompletnog fitness prostora kvalitetnim masinama po znatno nizim cenama..

– praksa koju primenjujemo sa nasim kupcima jeste da kupci dolaze i sa postojeceg stanja sa skladista izabiru masine.

– eventualno ono sto manjka (velika vecina potrebnog je vec na stanju) ostavlja se ili rezervise za kupca te u roku od mesec ili nesto duze nabavljamo i ostavljamo za tog naseg ili poznatog kupca

– trenutno velika kolicina technogym i kardio i snaga masina na lageru, cene orijentiri:

  • selection linija od 650 do 800e,
  • kardio silver trake 800e
  • cross 400e, step i bike 350e, tg wave 350…

– mnoga poz. iznenadjenja pri odabiru, cenama, kupovini. Korona kaos je duze vreme zaustavila desavanja u ovom poslu i sad se” kolo ponovo zavrtilo”. pozdrav narode!!!

 

Sprave za teretanu, Technogym selection

15masina sve sa racunarima, 17000eu.
Mašina za snagu technogym selection line, PROLEĆE 2016.TERMIN ODVOZENJA okolina Minhena, svaka mašina ima svoj računar, u odličnom stanju, cena 17000eura…cena direktno za odvoženje iz teretane u pomenutom datumu, ako se preveze na lager tada cena bitno veća.
Za one koji traže prestiž, visok rejting.. prilika pri tome da kupe i povoljno.

“PONUDE PRVO ŠALJEM LISTI POZNATIH KUPACA PA IH TEK POTOM NEKE OGLAŠAVAM, JAVITE SE SA SVOJIM POTREBAMA I OČEKIVANJIMA DA STE NA IZVORU INFORMACIJA”

 

Tagovi: Polovne sprave za teretane, polovne masine za teretane, polovna oprema za teretane, polovne sprave za gym, polovne masine za gym, polovna oprema za gym, polovne sprave za fitnes, polovne masine za fitnes, polovna oprema za fitnes, korištene sprave za teretane, korištene masine za teretane, korištena oprema za teretane, korištene sprave za gym, korištene masine za gym, korištena oprema za gym, korištena oprema za fitnes, korištene sprave za fitnes, korištene masine za fitnes, rabljene sprave za teretane, rabljene gym sprave, rabljene sprave za fitnes, rabljene masine za teretane, rabljene masine za gym, rabljene masine za fitnes, rabljena oprema za teretane, rabljena gym oprema, rabljena oprema za fitnes, opremanje teretana, opremanje fitnes klubova, otvaranje teretane, otvaranje fitnes klubova, prodaja polovnih teretana, prodaja teretana, prodaja fitnes opreme, prodaja polovne fitnes opreme, uvoz polovnih teretana, uvoz polovnih sprava za teretane, uvoz opreme za teretane, kompletene sprave za teretanu, kompletna teretana, kompletna oprema za teretane, kompletno opremanje teretana, kardio sprave, technogym, life fitness, precor, gym 80, matrix sprave, kardio sprave za teretanu, traka za trcanje, pajisje per fitness  profesionale, gebrauchte fitnessgeräte, fitnessstudio auflösung, prodajem kompletnu teretanu, kupovina sprava za teretanu, polovne sprave za teretanu iz inostranstva, used gym equipment, oprema za teretane, masine za teretane, sprave za teretanu, polovne sprave za vezbanje, polovne sprave za zensku teretanu. profesionalne sprave za teretanu