Najbolje trake za trčanje, profesionalna traka za Vaš kućni gym

Kupujete traku za trcanje i nalazite se pred gomilom ponuda, opcija i zelite znati koja je opcija za Vas najbolja.Sta su to “najbolje trake za trcanje”?Potrebno je malo vremena i paznje da proucite sledece cinjenice i informacije.

Postoji profesionalna, komercijalna fitnes opremna i fitnes oprema za kucno koristenje. Razlika je ogromna, kao nebo i zemlja.

Profesionalna traka za trcanje:

– radjena po najzahtevnim kriterijumima kao dugogodisnja pouzdana sredstva za rad

– nova traka PREMIUM brenda Life fitness, sa razlogom najprisutnije i najtrazenije kardio masine na nasem trzistu,NOVA traka za trcanje kosta i do 8.000euro

– postoji stabilna logisticka mreza rezervnih i potrosnih delova

– trazi vise prostora od kucne i nije sklopiva kao vecina kucnih traka za trcanje

Traka za trcanje kucne namene

– velika vecina ljudi kada kupi traku za kucnu namenu tu traku jako malo koristi ili ne koristi uopste. Proizvodjaci to znaju i zato se masine za kucno koristenje uopste ne rade od kvalitetnih materijala i sklopova. Vazno je da su jeftine a to sto nisu kvalitetne nije vazno, uglavnom se i ne koriste.

– nisu ni predvidjene za popravku pa za te razne jeftine i brojne modele traka za trcanje i nema mreza rezervnih delova. Kad se pokvari ako nesto ne mozes improvizovati – bacaj u smece.

– nove trake te klase i kvaliteta kostaju par stotina eura

Na sta trebate dodatno obratiti paznju

– kupujte sto je moguce noviji, aktuelniji model

– uzmite dobar, poznat brend npr Life fitness, Precor, Technogym

– pokusajte da utvrdite poreklo trake, da li je iz nemackih klubova ili drugih drzava

– uradite test probu trcanja na traci, da li motor glasan, da li traka trese, u kakvom je stanju gazna povrsina, displej…

Zakljucak

Ako traku koju kupujete ne nameravate da koristite, kupite jeftinu nepouzdanu traku za trcanje kucne namene za par stotina eura.

Ako imate novac u neogranicenim kolicinam kupite novu profesionalnu traku za trcanje Top Premium brenda za pet do deset hiljada eura

Ako traku za trcanje koju kupujete nameravate i da koristite kupite polovnu profesionalnu traku za trcanje npr Life fitness proizvodjaca u iznosu oko 1.500 eura. Dobra polovna profesionalna traka za trcenje stedi Vas novac, vreme i trajno sluzi Vasim trening rutinama.

 

PREPORUKA:

 

Trake za trcanje Life fitnes 95ti → cena 1.600eu

 

 

Mi na Facebook-u: 

 

Commercial Fitness Gym Equipment. Gebrauchte Fitnessgeräte. Polovne fitness sprave.

Profesionalna polovna fitnes oprema, najbolje opcije kupovine polovne fitnes opreme, pokusajte sve druge opcije pa na kraju nas POZOVITE !!! Tel: 00381642288117 viber, whatsapp