Sprave za teretanu prodaja,  prednosti i rizici kupovine polovnih

 

Kupovinom polovne komercijalne fitnes opreme postižete ogromnu prednost u odnosu kvaliteta i cene koštanja

 

Koje su prednosti a gde su moguci rizici, sprave za teretanu prodaja

–  Za neverovatno nižu cenu kupite kvalitetnije, izdržljivije sprave za teretanu, sa više tehničkih mogućnosti prilagođene sprave raznim potrebama korisnika.

– mogucnost da pogresite u izboru polovne profesionalne fitnes opreme je znatno manja u izboru i kupovini masina za snagu.

– U kupovini polovnih kardio masina za komercijalnu namenu rizici su brojniji. Obratiti paznju na pouzdanost, preporuke i ozbiljnost prodavca, na poreklo masina.

https://polovneteretane.com/kardio-gym-sprave/

Sprave-za-teretanu-sl2

Sprave-za-teretanu-sl2

– Obavezno pre kupovine isprobajte, testirajte, uporedite razne opcije             

Vazno je da znate poreklo, gde (od koga i kako) su koristene

– Opste stanje – sprave za teretanu koristenih u zemljama razvijene zapadne evrope, Nemacke i Svajcarske ponajvise, je neuporedivo bolje nego iz drugih zemalja.

– Velika britanija, skandinavske zemlje imaju masine u pravilu u bitno losijem stanju. To je ponavljano iskustvo iz bogate prakse poznatih i pouzdanih prodavaca i servisera fitnes opreme sa kojima saradjujem.

– U boljem opstem stanju je traka za trcanje koja ima i do duplo veci broj radnih sati iz nemacke nego sa puno manje radnih sati npr. iz britanije.

– Odrzavanje sprava, menjanje potrosnih ili zamenskih delova, podmazivanje, pravilno rukovanje…opsta kultura i navike ljudi zemlje porekla. Sve to bitno utice na trajnost i vremenski rok u kome masine mogu da se koriste kao pouzdane.

Zanimljiva iskustva, stanje sprava se ulepsa izmisljenom bajkom

– Na nemackom trzistu poprilicno je sredjena situacija na trzistu polovnih fitnes masina za komercijalno koristenje. Ozbiljni posrednici, zastupnici dogovaraju u dovoljnim vremenskim rokovima, odnosi su uredjeni korektni. Svako ko prevari (na evropskom trzistu), zna se istovremeno, “ide na oglasnu tablu” kao informacija ljudima u fitnes bransi. Veci poslovi se dogovaraju preko prodavaca i zastupnika nove opreme, manje u kontaktima sa vlasnicima klubova

– Ponekad u direktnom kontaktu sa arapskim vlasnicima klubova ili prodavcima polovne opreme u Nemackoj svaki paket masina dobije svoju bajka pricu:

Sprave-za-teretanu-sl1

Sprave-za-teretanu-sl1

– “Ove masine su koristene u golf klubu u kome je igrala i Angela Merkel ”                             

– “Ovaj paket masina je iz privatnog tenis kluba koji je drzala Steffi Graf” ili su iz fudbalskog kluba FC Bayern…

– Masta nema limita, a kad slusas prvo sebe upitas: “Da li njemu izgledam tako glupo da misli da cu sve to da poverujem?”

To je u tom trgovackom mentalitetu tih arapskih zemalja da se puno prica, ulepsava, hvali, zavodi kupca… Mene to bas zamara i apsolutno sam za nemacki model poslovanja gde se stvari nazivaju svojim imenom i situacija se prikazuje realnom.

Mi na Facebook-u:

Commercial Fitness Gym Equipment. Gebrauchte Fitnessgeräte. Polovne fitness sprave.

Tel. 00381642288117 (viber, whatsapp)