ZASTO obnoviti opremu u klubu, polovna oprema za fitnes centre

Opsti i novonastali razlozi zbog kojih treba obnavljati opremu u f klubu

1) Sve je teze prodati starije polovne fitnes  masine

Ima vise uverljivih razloga zasto je potrebno obnavljati opremu ili sprave u fitne

s klubu. Polovna oprema za fitnes centre ona starija  – sve teze nalazi kupce na teritoriju ex yu. Sto se od sprava i opreme lako prodavalo i trazilo pre npr  nsamo 3 godine danas je vrlo tesko a nekada i nemoguce prodati.Kupci su povecali svoja ocekivanja i standarde koje zele pruziti korisnicima svojih usluga. Sto duze cekate sa obnavljanjem inventara u klubu – manje su vam sanse da unovcite ili prodate svoju staru opremu. Na zapadu za slicnu problematiku vec dugo funkcionisu registrovane firme koje se bave sakupljanjem i reciklazom fitnes odpada.

polovna oprema za fitnes centre 1

2) Konkurencija “nikad ne spava”

Clanovi kluba ako su u mogucnosti da treniraju na savremenijim masinama za priblizan ili nesto veci iznos clanarine – uvek ce izabrati tu opciju ili mogucnost. Komercijalne ili profesionalne masine za fitnes centre pored svoje izuzetne pouzdanosti i trajnosti – imaju svoj rok trajanja. Potrebno ih je zameniti novijom ili savremenijom opremom.

 

3) Ispuniti ocekivanja clanova kluba

polovna oprema za fitnes centre 2

polovna oprema za fitnes centre,  Top prioritet svakog vlasnika fitnes kluba jeste u kontinuitetu drzati zadovoljne clanove ili vezbace svoga kluba. Neki ili mnogi su se navikli za vreme epidemije da treniraju kod svojih kuca. Ako oprema u klubu nije ono najbolje sto mozete da pruzite svojim clanovima, mnogi ce nastaviti sa stecenom navikom treninga kod kuce.

4) Povecanje bezbednosti i smanjenje troskova odrzavanja i popravka

Reinvestiranje u noviju opremu i apgrejdovati kvalitet opreme je nuznost opstanka u fitnes poslu. Clanovi kluba ocekuju da se investira u noviju opremu i da se neprekidno poboljsava njihovo iskustvo u samom treningu i koristenju sprava.

Zakljucak

Trening je trening, nije operacija mozga i ne treba u stopu pratiti sav ubrzan napredak u fitnes industriji i tehnologiji ali ne treba bas ni u cemu potpuno zaostajati.

Mnogi se kunu da je sve staro bilo bolje i da je najbolja bila tehnologija koju su vukli upregnuti volovi ali stvari se tu ubrzano pomeraju i desavaju i moramo da se nekako prilagodjavamo.

Mi na Facebook-u:

Commercial Fitness Gym Equipment. Gebrauchte Fitnessgeräte. Polovne fitness sprave.

Kupac sam organizuje prevoz iz nemacke, detaljnije o nacinu kupovine na stranici http://polovneteretane.com/direktna-kupovina-iz-nemacke/

tel: 00381642288117 viber, whatsapp